Hoppa till sidans innehåll

Ledarrekryteringsdag 2019

29 MAJ 2018 09:03
Just nu letar vi efter dig som hart ett brinnande intresse och är sugen på att bli en del av vårt fantastiska ledar-team. • När: söndagen den 03/31 kl 15:00, på Fyrishov - Olympia rummet
  • Uppdaterad: 03 FEB 2019 23:25

Är du den vi letar efter?

Just nu letar vi efter dig som hart ett brinnande intresse och är sugen på att bli en del av vårt fantastiska ledar-team.

Uppsala Gymnastikförening har i över 100 år sysselsatt ledare och gymnaster i alla olika åldrar och kunskapsnivåer. Allt från 4åringar som just lärt sig göra kullerbyttor till elitgymnaster som tävlar på såväl nationell som internationell nivå, men också motionsgymnastik för vuxna.

Att vara ledare innebär så mycket mer än att bara säga till gymnasterna att göra si och så, och dessutom får du som tränare ut extremt mycket tillbaka genom din roll som ledare, som exempelvis:

  • Ledarskap- Genom att du leder en grupp kommer du lära dig att guida, inspirera och stärka dina gymnaster
  • Kunskap- För att bli en bra ledare måste man lära från de bästa. Som hjälpledare går du sida vid sida med en erfaren ledare som kan stötta och lära dig det du behöver kunna. Föreningen erbjuder även gratis utbildning anpassad för den verksamhet som du är intresserad av.
  • Motivation- På samma sätt som du som ledare ger dina gymnaster motivation så får man som ledare en rejäl dos motivation tillbaka när man ser sina gymnaster lära sig något som man har lärt ut.
  • Noggrannhet- Gymnastik är en av de hårdaste sporterna i världen och det krävs beslutsamhet, styrka, stil, hjärta och själ för de som vill nå upp till de höga höjderna. Men även som hjälpledare eller ledare i mindre avancerade grupper så kommer du märka att noggrannhet är något som präglar gymnastiken.
  • Kommunikation-Detta är något av det allra viktigaste dels på träningar men också för att föreningen ska kunna fungera problemfritt, dvs mailkontakt, information ut till föräldrarna m.m.

 Allt det här och mycket mer kommer du lära dig som ledare i UGF, saker som du kana bära med dig genom hela livet. Du får dessutom självklart betalt efter en timtaxa beroende på utbildningsnivå och antal år som ledare. Vi har två ledarkickoffer om året som är mycket omtyckta. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad! 

När: söndagen den March 31
Tid: kl 15:00, ca i timme eller stanna så länge du vill.

  • Anmäl dig genom att skicka ett mail This is a mailto link

Varmt välkomna önskar UGF!


 


 


 

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: This is a mailto link

 UGFs sponsorer

Bageri brantingstorg

Mekonomen bilverkstad

SAAB experten

Årsta djurklinik

Nelins

Rantzows sport