Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det blev en fin finaldag för de svenska gymnasterna på Nord-EM i artistisk gymnastik där det teamet plockade med sig fem medaljer hem i bagaget från Färöarna.
 

Dubbelt guld på Nord-EM

(2017-10-21 21:23)
Efter en fantastisk tävling lyckades Sverige vinna lagtävlingen på Nord-EM i manlig artistisk gymnastik. Det individuella guldet gick till David Rumbutis på världspoängen 79.80.
 
Idag har mångkampen på Nord-EM genomförts med lag- och individuella tävlingar för både damer och herrar. Tävlingen på Färöarna fortsätter i morgon med grenfinaler.
 
Nu har vi glada nyheter för alla gymnastikfans runt om i landet. SVT kommer att sända NM-tävlingarna från Lund den 11 november.
 

SM i tricking 2017

(2017-10-19 16:28)
Fredagen den 27 oktober avgörs SM i tricking i Sundbyberg i Stockholm. Under kvällen gör 16 st utövare upp i battles där de duellerar mot varandra om vem som blir årets svenska mästare och tar hem det eftertraktade mästarbältet.
 

Nya program i butiken

(2017-10-19 12:38)
Nu finns två nya program för dig som leder gruppträning för vuxna och seniorer.
 
Den 21-22 oktober åker tio gymnaster tillsammans med tränare, domare och fysio till Färöarna för att tävla i Nord-EM i artistisk gymnastik.
 
Gymnastikförbundet arbetar inom flera områden för att påverka och stärka det förebyggande arbetet för gymnaster och föreningar. Inom det medicinska stödprojektet har det hänt en hel del sedan starten i augusti 2016.
 
Helgen 7–8 oktober genomfördes evenemanget Gymnastikforum 2017 där framtidsfrågor för Svensk Gymnastik diskuterades ur en rad olika perspektiv.
 
Under 2018/2019 behöver vi förstärka vår marknads- och kommunikationsavdelning samt vår avdelning för stöd och service. Två föräldravikariat och en projektanställning ska tillsättas. Är du eller någon du känner den vi söker?
 
Inför det nya tävlingssystemet i truppgymnastik som börjar gälla 1 jan 2018 är planeringen i full gång. Nu är det dags för nästa steg, vi behöver alla tävlande föreningars hjälp.
 
Under helgen har junior- och seniorlandslaget i trampolin och DMT tävlat i Valladolid Spanien. Detta var den sista världscupstävlingen före VM som går i början av november och parallellt med världscupen hölls en internationell tävling.
 
I helgen har det svenska trampolinlandslaget deltagit i en världscup i Valladolid i Spanien. Förutom världscupen gick en stor internationell tävling i DMT där Lina Sjöberg tog en övertygande seger.
 
I helgen tävlar trampolinlandslaget i en världscup i Valladolid i Spanien. Förutom världscupen går en internationell tävling i DMT samt en internationell trampolintävling för yngre gymnaster.
 
Häromdagen fick två gymnaster glädjande besked. De har utsetts till RFs och Svenska Spel Elitstipendiater 2017/2018.
 

  

Gymmix

  

Actiway

  

Friskvårdskuponger

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: This is a mailto link

 UGFs sponsorer

Bageri brantingstorg

Mekonomen bilverkstad

SAAB experten

Årsta djurklinik

Nelins

Rantzows sport