Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I veckan går VM i rytmisk gymnastik i Baku, Azerbajdzjan, där tre svenska gymnaster är med och tävlar.
 

#GymnasticsParis

(2019-09-15 09:06)
Undre lördagen tävlade Kim Wanström, David Rumbutis, Christopher Soos och David Rumbutis i världscupen i manlig artistisk gymnastik.
 
I helgen går en världscup i artistisk gymnastik i Paris och från Sverige deltar fyra gymnaster, Christopher Soos, Kim Wanström, Karl Idesjö och David Rumbutis.
 
Idag lanseras ett helt nytt träningsmaterial riktat till pensionärer och äldre - Lättsam träning. Materialet är framtaget i samarbete mellan PRO, Korpen, Gymnastikförbundet och SISU Idrottsböcker.
 
I helgen samlades flera av Gymnastikförbundets utbildare i Uppsala för att utbildas i Gymnastikens nya baskurs - träning och tävling. Kursen var den första av två pilotkurser som hålls i regi av några av de som tagit fram den nya utbildningen.
 
Föreningar har nu åter möjlighet att skicka in Idrottslyftansökningar för 2019. Ansökningsperiod två är öppen 2-30 september.
 
5-6 oktober äger Gymnastikforum rum och nu är programmet spikat.
 
I dag har Jonna Adlerteg och Tonya Paulsson deltagit på en internationell inbjudningstävling i Heerenveen i Nederländerna.
 
 

Trupplandslaget 2020

(2019-08-23 13:36)
Nu öppnas ansökan till trupplandslaget!
 
Rörelsebanken är ett digitalt inspirationsmaterial med motorisk träning för barn mellan 7 och 12 år som är framtaget för föreningar och skolor. Nu har banken uppdaterats med ett 20-tal nya filmer.
 
Vi välkomnar Emilia Carlsten, jurist hos Justitiekanslern, som Gymnastikförbundets nya GymO.
 

Beslut om registerutdrag

(2019-08-22 15:55)
Från och med 1 januari 2020 ska föreningar begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har ideella uppdrag i föreningen samt har direkt och regelbunden kontakt med barn. Detta enligt beslut från Riksidrottsmötet 2019
 
Vi påminner om att ansökan till LOK-stöd för aktiviteter bedrivna under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019.
 
Pelle Malmborg, så heter Gymnastikförbundets nya generalsekreterare. Han kommer närmast från Saab Kockums AB, där han arbetar som Head of Ship.
 


 


 


 

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: kansli@uppsalagf.se

 UGFs sponsorer

Bageri brantingstorg

Mekonomen bilverkstad

SAAB experten

Årsta djurklinik

Nelins

Rantzows sport