Hoppa till sidans innehåll

Styrelse - trevlig sommar

25 JUN 2020 21:40
Den nya styrelsen består av Lina Sjöberg, vår ordförande, Gudrun Tevell, vice ordförande och Alice Flensburg, Sebastian Jansson, Claudia Wennberg, Lidia Svedberg, Elisabeth Mörnborg samt suppleant Martin Gustafsson.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 20:52

Kära medlemmar i UGF,

Det har varit ett tufft år för alla och vi hoppas att ni har hållit er friska och vid gott mod! För föreningens skull har vi behövt arbeta hårt och har gjort allt vi kan för att garantera våra medlemmars och tränares säkerhet. Vi har därför under denna tid behövt ta tuffa beslut. Träningsverksamheten för våra Gymmix-medlemmar och barngrupper tvingades ställa in mitt under terminen gång. Det har varit svårt och väldigt tråkigt för föreningen att det blev såhär, men vi ser fram emot en ny och anpassad uppstart av vår verksamhet igen!

 

Den nya styrelsen består av Lina Sjöberg, vår ordförande, Gudrun Tevell, vice ordförande och Alice Flensburg, Sebastian Jansson, Claudia Wennberg, Lidia Svedberg, Elisabeth Mörnborg samt suppleant Martin Gustafsson. Den här styrelsen startade efter årsmötet i mitten av april, mitt i pandemin i Sverige, och har arbetat tillsammans för att skapa nya rutiner och förbättra arbetet i vår förening. Nedan följer en del av vad den nya styrelsen har arbetat med sedan sitt tillträde:

 

Barnverksamhet: 

Gymnastikterminen blev alldeles för kort tycker vi ledare. Vi saknar dig och gymnastiken.

Därför har vi under sommaren mellan V.25 till och med V.33 laddat med veckans utmaning för dig, din familj och kanske utmanar du även dina kompisar!

 

Du kommer att få en utmaningsfilm på vår hemsida www.uppsalagf.se samt på vår Facebooksida: Uppsala Gymnastikförening från och med måndagen den 15 juni.

Där kan du också filma dig när du gör utmaningen, så kanske din film visas på Facebooksidan. Mejla filmen till Claudia på: This is a mailto link

 

Hoppas att du får en underbar sommar och så möts vi igen till gymnastiken i höst. Kom ihåg att anmäla dig i tid till höstterminen 2020.

Ha det toppen!

Kram från de laddade ledarna och vår starke man Martin 

 

MAG bas, fortsättning och Tävling
Våra grupper har arbetat hårt för att hålla sig i form under vårterminen och målet är att förbereda sig för höstens tävlingssäsong. Vi har omorganiserat ledarna för att få en starkare organisation och utveckla basgruppen för att nå en högre gymnastiknivå och vi ser fram emot sommaren och höstterminen.

 

Trampolin träning, Trampolin tävling I, II och III

Trampolingrupperna har fortsatt träna på under vårterminen, fast anpassat till kortare träningar. Tävlingssäsongen fick ett abrupt slut, men nu hoppas vi att höstens tävlingar kan genomföras och detta är vad många av våra grupper kommer att träna för framöver.

Tråkigast av allt är nog ändå att de Europeiska mästerskapen i trampolin som i år skulle hållits i Sverige ställdes in. Vi hade hela 10 st Uppsalagymnaster i bruttotruppen inför EM, vilket bådade för stordåd för oss som förening och framförallt för de unga gymnaster som såg fram emot att få komma ut och tävla på Europa scenen! Men vi kämpar vidare och ser fram emot kommande säsonger.

 

Gymmix

All verksamhet i 60+-grupperna och den verksamhet som bedrivits i skolornas gympasalar ställdes in i samband med Covid19-utbrottet i enlighet med myndigheternas rekommendationer. 

Till 60+grupperna har ledarna skickat ett veckobrev varje måndag - “Veckans utmaning/tips” - med både rörelsetips av olika slag och veckans “kluring” att lösa. Pilatesklasserna kunde återupptas efter påsk, men endast för de yngre deltagarna och med mycket noggranna hygienrutiner, även det i linje med myndigheternas rekommendationer.

För höstens aktiviteter gäller det att du håller lite utkik på föreningens hemsida! Några grupper t ex Zumba, kommer att fortsätta som vanligt medan andra kommer att flytta utomhus om riktlinjer och rekommendationer ser ut som nu. Vi ledare planerar för både ute- och inomhusgympa men hoppas förstås på att allt blir som vanligt igen. OBS! Om utomhusalternativet blir det som gäller så kommer vi att starta lite tidigare än vanligt, redan vecka 33 (som startar med den 11 augusti). Pilates lämpar sig tyvärr inte att utöva utomhus så där fortsätter vi inomhus för er som inte tillhör riskgrupp och därför får invänta bättre tider.

Men innan höstterminen startar har vi några sköna sommarmånader då vi förhoppningsvis kommer att kunna tanka in lite välbehövligt solsken i kroppen!En hälsning från ordföranden:

Jag vill först och främst tacka för förtroendet hos er medlemmar som varit delaktiga i att välja in mig som ny ordförande för Uppsala Gymnastikförening. Det blev en hektisk början av ordföranderollen då jag som ny i styrelsen slängdes in i en vardag som inte alls är sig lik hur den brukar vara. Det finns beslut och funderingar som kommit på tal både strax innan och efter det att jag valdes in varför det inte har varit helt lätt att hänga med i alla svängar. Jag är så otroligt ledsen för att så många av er har påverkats med inställda träningspass under vårterminen men vi i styrelsen har goda förhoppningar om att kunna starta om i höst igen på ett bra sätt. För alla barn där ute rekommenderar jag starkt att hålla utkik för videoklippen vi lägger ut till er under sommaren! 

Jag är än så länge bara i början av min tid som ordförande men jag hoppas att jag framöver ska kunna hjälpa till att driva vår förening framåt på ett sätt som fortsätter locka många olika människor att vilja träna hos oss. Jag är stolt över att vi är en förening som kan erbjuda något för alla, tjejer som killar, gamla som unga, motionärer som elitidrottare och allt däremellan! Jag hoppas att jag kan bidra med positiva tankar och idéer och vill även passa på att uppmuntra er medlemmar att höra av er om ni har några önskemål eller förslag på förbättringar eller andra saker som kan stötta vår förening i att fortsätta bedriva verksamhet där man kan vara kvar livet ut. 

Tack för mig och trevlig sommar! Med vänlig hälsning, Lina SjöbergVi önskar en trevlig sommar och ser fram emot en ny termin i höst!
Skribent: Claudia Wennberg
E-post: Adressen Gömd

Stöd Uppsala Gymnastikförening

 

 

 

 

 

 


 


 


 

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: This is a mailto link

Bli Sponsor

Bli en stödmedlem

Stöd vår förening-köp Bingolotter 

Stadium banner