Hoppa till sidans innehåll

God Jul och ett Gott Nytt År!

22 DEC 2020 15:36
Vi börjar nu närma oss årets slut och många av våra grupper har avslutat för terminen. Det har varit en väldigt annorlunda höst, och vi hoppas att ni alla har hälsan i behåll!
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 15:36

Likt vårterminen har höstens träning präglats av osäkerhet och anpassningar, men vi i styrelsen är tacksamma för att ni har varit förstående och hjälpt oss att fortsätta bedriva säker träning för alla! Alla våra grupper och ledare har hittat kreativa lösningar för att kunna fortsätta gympa – och gympa är det vi alla tycker är allra roligast. Ett stort tack till er!

Blickar vi framåt så vet vi fortfarande inte hur läget kommer att förändras och styrelsen följer hela tiden de uppdateringar som görs gällande rekommendationer i Uppsala kommun, Uppsala län och hela Sverige. Inför nästa termin kommer vi därför att skicka ut information om vad som gäller för just er disciplin. Fram tills dess kan ni hålla utkik på vår Facebook efter en julhälsning från några av våra grupper!

Till sist vill vi i styrelsen önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses nästa termin!

 

Nedan följer en liten sammanfattning av hur hösten har sett ut för de olika disciplinerna:

Barn och Ungdom

Brev har skickats ut tidigare i december, så vi vill bara önska GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.

Mvh,

Elisabet, Martin och Annette (Barn och Ungdom)

Gymmix

Alla gympagrupperna har tränat utomhus hela terminen med ett stort antal nöjda gympare på våra pass. Vi har kunnat erbjuda två pass/vecka på alla ställen - vid Fyrishov, Malmaskolan, Ångelstaskolan och i Stadsparken. Lite trassligare har det varit för Pilatesgrupperna och i viss mån Zumban som fått ställa in några pass pga. restriktionerna för inomhusträning, men vi ser fram emot en bättre vårtermin!

MAG

MAG-grupper har fortsatt träningarna med anpassningar för covid-19 restriktionerna som har gällt. Under året har vi hunnit med några tävlingar för alla våra grupper samt deltagande på JSM. Vi har också sålt roliga t-shirts och kakor för att samla in pengar till nya redskap. Vi försöker locka fler deltagare till vår Bas grupp så vi anordnade en prova-på dag där vi hade många duktiga och inspirerade gymnaster. Idag den 20:e december avslutade Bas gruppen sin termin med ett KM som gick mycket bra. Vi ser fram emot ett mer positivt 2021 då vi fortsätter att jobba kreativt med våra grupper för att hålla oss friska och aktiva samt utvecklas till ännu bättre gymnaster.

Trampolin

Höstens alla tävlingar ställdes in, men våra grupper har fortsatt träna på så bra det går ändå! Under terminen sålde våra grupper New body och lyckades därmed samla in pengar som kunde användas till inköpet av ny DMT. Nu ser vi framemot en ny termin!

Vuxengruppen

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år! Vi kommer att starta upp vår grupp så snart vi kan, givet ett restriktionerna lättar upp.

 

Följ oss eller besök vår hemsida:

www.uppsalagf.se

 

Facebook:

https://www.facebook.com/uppsalagf

 

Instragram:

@uppsalagf

@uppsalagf_gymmix

@uppsalagf_trampolin

@uppsalagf_mag

@uppsalagf_vuxen

Skribent: Claudia Wennberg
E-post: Adressen Gömd

Stöd Uppsala Gymnastikförening

 

 

 

 

 

 


 


 


 

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: This is a mailto link

Bli Sponsor

Bli en stödmedlem

Stöd vår förening-köp Bingolotter 

Stadium banner