Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktionerna till och med 13/12.

25 NOV 2020 12:11
Här kommer en uppdatering om hur föreningen kommer fortsätta bedriva vår verksamhet, med hänsyn till de nya restriktionerna som gäller från och med 24/11, till och med 13/12.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2020 12:11

Det viktigaste är fortfarande att hålla avstånd, tänka på hygien och att stanna hemma ifall ni känner er det minsta sjuka. Information om restriktionerna hittar ni här:

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2020/11/max-atta-personer-vid-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar/

Samt information och rekommendationer från Gymnastikförbundet:

https://www.gymnastik.se/Nyheter/Nyheter/2020/uppdateradinformationkringcovid-19ochhurdetpaverkarsvenskgymnastik/

 

Barn & Ungdom

Verksamheten fortsätter att bedrivas på samma sätt som gjorts under hösten. Var noga med avstånd och hygien, och att föräldrar väntar på sina barn utanför salen.

Gymmix

Gymmix-verksamheten har planerade terminsavslutningar denna vecka och kommer att kunna genomföra dessa med ytterligare säkerhetsåtgärder för att undvika smittspridning.

MAG, Trampolin, Vuxengruppen och Drakarna

Förbundets rekommendationer innebär att det behövt göras stora ändringar i schemat i Gymnastikhallen. Föreningen har arbetat för att kunna fortsätta erbjuda träningspass till samtliga grupper, utan att överskrida gränsen på max 8 personer födda -04 eller tidigare. Nytt schema har skickats ut till berörda under dagen, som kommer att gälla från och med onsdag 25/11.

Vi hoppas ni har förståelse för de ändringar som behövt göras. Styrelsen har jobbat för att grupperna ska kunna träna terminen ut, utan att öka smittspridningen i Uppsala.

Ta hand om er och kämpa vidare de sista veckorna innan juluppehållet!

Med vänlig hälsning, 
Uppsala Gymnastikförening styrelse
Skribent: Claudia Wennberg
E-post: Adressen Gömd

Stöd Uppsala Gymnastikförening

 

 

 

 

 

 


 


 


 

Postadress:
Uppsala GF - Gymnastik
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018219383
E-post: This is a mailto link

Bli Sponsor

Bli en stödmedlem

Stöd vår förening-köp Bingolotter 

Stadium banner